logo kuijs

Bouw

Binnen Kuijs Bouw BV beschikken wij over een eigen machinale die ondersteunend werkt voor de buiten werkzaamheden welke wij iedere dag verrichten op de bouwplaats. Tevens beschikken wij over eigen steigers, bouwkranen, verreiker en alles wat een bouwbedrijf nodig heeft op de dag van vandaag.Leyhoeve 0200
Leyhoeve 0203
Leyhoeve 225
Leyhoeve 232
Leyhoeve 234
Leyhoeve 236
Leyhoeve 239
Leyhoeve 245


Tevens werken wij er aan om de ontwikkelingen van heden ten dage bij te houden zoals extra isolatiewerken, zonne-energie, warmtepompen etc. etc.

De grote verscheidenheid aan onderaannemers welke bij het bouwproces betrokken zijn worden door ons uitermate secuur geselecteerd. Dit alles om de kwaliteit ten goede te komen, want kwaliteit staat bij ons nog altijd hoog in het vaandel.

Kuijs Bouw BV is werkzaam op het gebied van:

  • Nieuwbouw.
  • Verbouw.
  • Renovatie.
  • Onderhoud.
  • Machinale werken.

Bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd in de gehele vastgoedmarkt zoals woningen,luxe villa’s, kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, winkels, utiliteit gebouwen, zorg centra etc. etc.

Door onze grote affiniteit met interieur( afbouw) werkzaamheden kunnen wij in het laatste stadium van het bouwproces alles eventueel in eigen beheer realiseren. Voor meer info kijk even bij Interieur…….